Welcome to Delicate template
Header

26.02.2016 – Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze OSP Ostroróg

Marzec 3rd, 2016 | Posted by Remigiusz Bilski in 2016 | Aktualności

W piątek, 26.02.2016, o godz 18:00 w restauracji "Dana"(była sala GOK) odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze członków OSP Ostroróg.Na zebranie zaproszono liczne grono gości.Obecny był też przedstawiciel Komendy Powiatowej PaństwowejStraży Pożarnej w Szamotułach. Zebranie przebiegło zgodnie z wcześniej przedstawionym i  przyjętym porządkiem obrad.. Podczas zebrania wybrano Zarząd OSP Ostroróg, oraz skład Komisji Rewizyjnej, wybrano delegatów na zjazd gminny.

Nowy Zarząd  ukonstytuował się następująco:

Prezes – druh Feliks Burdajewicz
Zastępcy Prezesa – druh Sławomir Przybysz
Naczelnik – druh Henryk Greczka
Zastępca Naczelnika – druh Paweł Jądrzyk
Skarbnik – druh Piotr Andrzejewski
Gospodarz – druh Mateusz Błażewicz
Sekretarz – druh Remigiusz Bilski
 Członek – druh Czesław Rodak

Komisja Rewizyjna
Przewodniczący – druh Artur Smulkowski
Członek – druh Bogdan Kolwicz
Członek – druh Konrad Trafas

Tekst: Michał Jądrzyk

Foto: Krzysztof Andrzejewski

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.